Du er her:  Fodbold > Herresenior > Serie1 > Nyheder
 Vis som udskriftvenlig side

Nyheder fra serie 1 truppen

______________________________________________________________________________________

Generalforsamling

Generalforsamling.pdf

Vedhæftet ses dagsorden for generalforsamling 2014

Opstart

Når juleand og sovs har lagt sig, bliver det igen tid til at få rørt benene. Hvis du har lyst til dette gennem fodbold, har vi i Bolbro G&IF klubben for dig. Vi holder til i Odense C helt præcist i Bolbro Parken på Falen 95.

Herreafdelingen består af et Serie 1 og Serie 3 mandskab. Hermed mulighed for at prøve sig af på forskellige niveauer.

Mht. 2015 træner begge hold hver tirsdag og torsdag fra 20:30-22.30 på kunstgræs banen ude i TPI. Det skal nævnes, at der er mulighed for kørsel, og at dette arrangeres inde på vores Facebook side "Bolbro Herre".

Træner teamet består i år af Thomas Løgstrup, som primært tager sig af Serie 1 holdet. Thomas har mange år på bagen som ungdoms og senior træner, og har blandt andet brugt sine evner i USA. Derudover er Rasmus K. Hansen, et Bolbro koryfæ, spillende træner for Serie 3.

For mere info se da den tilgængelige kalender et andet sted på siden.

Kan man ikke vente så længe med at trille lidt bold, er man velkommen til at troppe op i Bolbro Parken hele december og Januar tirsdag 18:30 og torsdag 17:30 hvor der trænes indendørs.

Vi glæder os til at se nye som såvel gamle spillere til en frisk opstart.

Mvh.

 

Bolbro G&IF

 

Opstart efterår 2013

Så er det igen blevet tid til at hive fodboldstøvlerne frem og få gang i fodbold-benene.
Efter et resultatmæssigt forrygende forår, byder Bolbros herreafdeling igen på Serie 1 og Serie 3 fodbold efter sommerferien.

Vi starter officielt op med træning tirsdag d. 30 Juli klokken 18:00 I Bolbro Parken, Falen 95, Odense C.

I Bolbro G&IF består truppen hovedsageligt af unge studerende med fortid i flere forskellige klubber i hele Danmark.
Det er derfor en venlig og imødekommende klub hvor der både er mulighed for seriøs træning men også til hygge og socialisering.

Da målsætningen for Klubben er at spille med i den sjove ende af rækkerne, er der altid brug for nye ansigter.
Klubben ligger geografisk placeret i centrum af Odense og både kamp og træningsfaciliteter er gode.

Er du derfor ny i Odense og har lyst til at spille fodbold, hvad enten det er serie 1 eller serie 3 opfordrer vi til at tage støvlerne med ud og give klubben et besøg.

Hvis man ikke kan vente til den 30. Juli er der i sommerperioden lidt frivillig Sommer-træning hver torsdag klokken 18:00

Derudover skal vi minde folk om at der ikke er lang tid til sæsonen starter igen, så det er vigtigt man forsøger holde sig i gang over ferien.


Vi glæder os til at se nye som såvel gamle spillere til endnu en spændende sæson.


Mvh.

Bolbro G&IF


Opstart

Fodboldopstart 2013

Bolbro GIF ønsker alle et godt nytår og byder nye og gamle medlemmer velkommen til fodboldopstarten 2013.

Vi starter op tirsdag d. 29. januar 2013 kl. 2030 på OB´s kunstgræsbane.
 
Vi træner herefter hver tirsdag og torsdag kl. 2100. Vi mødes selvfølgelig omklædt kl. 2050 i Bolbro GIF og løber samlet ned til Ådalen.

Lørdag d. 2. februar kl. 1200-1400 træner vi indendørs i hallen ved klubhuset, hvorefter vi afholder et kort spillermøde, hvor træneren fortæller om planerne for 2013. Herefter spiser vi suppe og hygger i klubhuset.

Træningen de efterfølgende lørdage kommer til at foregå indendørs i hallen kl. 1200-1400, hvor vi både styrketræner og spiller indendørs fodbold.

Første træningskamp ligger lørdag den 23. februar 2013. Det er dog muligt, at vi lørdag den 16. februar spiller en intern træningskamp, hvis vi kan finde en brugbar bane.

Træningslejr er i år planlagt til dagene 1. til 3. marts i Bredebro i Sønderjylland. Både vores 2 herrehold og vores damehold skal med.

Der vil indtil opstarten stadig være mulighed for at deltage i frivillig indendørs træning i hallen ved klubhuset hver tirsdag kl. 1900-2100 og torsdag kl. 1730-1900. 

Med sportslig hilsen

Torben Overgård


10/24/12

Indestævne i bolbro hallen d. 24. november


07/09/12

Trænings opstart

Træningen i Bolbro GIF starter igen d. 24. Juli. kl. 18.30 Den nye træner Torben Overgård har sammensat en spændende program, og efterfølgende vil der være et lille opstartsmøde kombineret med en let anretning i klubhuset mod betaling af et beskedet beløb. Mere info følger..

Bemærk træningen bliver i den kommende sæson fra kl. 18.30...

 

Velmødt.

Torben Fogtmann

Bolbro GIF


07/09/12

Ny Træner til serie 1, Torben Overgård

Så er der kommet afklaring på hvem der skal træne serie 1 truppen til næste sæson. Det bliver den 46 årige politiassistent, Torben Overgård.

Torben bor i Otterup, men er vokset op i Skamby og har været aktiv i landet bedste fodboldrække(1 div) for både OB, BK Frem og Kastrup, hvorefter han sluttede den aktive del af i Otterup.

Han har senest været træner KRFK i 4 år, Søndersø IF i 4 år og Søhus Stige BK 2 i 2 år, inden hjerteklapoperation holdte ham væk fra trænergerningen 1 år.

Han er derfor top motiveret til at få det optimale ud den så talentfulde trup..


Opvisningskamp mod OB

- Forsiden

- Serie 1