Du er her:  Fodbold > Herresenior > Serie 3 > Nyheder

Nyheder fra serie 3 truppen

Opstart forår 2014

Når juleand og sovs har lagt sig bliver det igen tid til at få rørt benene. Hvis du har lyst til dette gennem fodbold, har vi i Bolbro G&IF klubben for dig. Vi holder til i Odense C helt præcist i Bolbro Parken på Falen 95.

Herreafdelingen består af et Serie 1 og Serie 3 mandskab. Hermed mulighed for at prøve sig af på forskellige niveauer.

Træningstider tirsdag og torsdag 18.30-20.00.

For mere info se da den tilgængelige kalender et andet sted på siden.

Kan man ikke vente så længe med at trille lidt bold, er man velkommen til at troppe op i Bolbro Parken hele december og Januar tirsdag 18:30 og torsdag 17:30 hvor der trænes indendørs.

Vi glæder os til at se nye som såvel gamle spillere til en frisk opstart.

Mvh.

Bolbro G&IF

Opstart 2013

Fodboldopstart 2013

Bolbro GIF ønsker alle et godt nytår og byder nye og gamle medlemmer velkommen til fodboldopstarten 2013.

Vi starter op tirsdag d. 29. januar 2013 kl. 2030 på OB´s kunstgræsbane.

Vi træner herefter hver tirsdag og torsdag kl. 2030. Vi mødes selvfølgelig omklædt kl. 2020 i Bolbro GIF og løber samlet ned til Ådalen.

Lørdag d. 2. februar kl. 1200-1400 træner vi indendørs i hallen ved klubhuset, hvorefter vi afholder et kort spillermøde, hvor træneren fortæller om planerne for 2013. Herefter spiser vi suppe og hygger i klubhuset.

Træningen de efterfølgende lørdage kommer til at foregå indendørs i hallen kl. 1200-1400, hvor vi både styrketræner og spiller indendørs fodbold.

Første træningskamp ligger lørdag den 23. februar 2013. Det er dog muligt, at vi lørdag den 16. februar spiller en intern træningskamp, hvis vi kan finde en brugbar bane.

Træningslejr er i år planlagt til dagene 1. til 3. marts i Bredebro i Sønderjylland. Både vores 2 herrehold og vores damehold skal med.

Der vil indtil opstarten stadig være mulighed for at deltage i frivillig indendørs træning i hallen ved klubhuset hver tirsdag kl. 1900-2100 og torsdag kl. 1730-1900.

Med sportslig hilsen

Torben Overgård

07/09/12

Trænings opstart

Træningen i Bolbro GIF starter igen d. 24. Juli. kl. 18.30 Den nye træner Torben Overgård har sammensat en spændende program, og efterfølgende vil der være et lille opstartsmøde kombineret med en let anretning i klubhuset mod betaling af et beskedet beløb. Mere info følger..

Bemærk træningen bliver i den kommende sæson fra kl. 18.30...

Velmødt.

Torben Fogtmann

Bolbro GIF

07/09/12

Spillende træner til serie 4

Til det kommende sæson vil det ellers lidt oversete serie 4 hold få en yderst kompetent og stor mund på sidelinjen i form af Marco Maringelli.

Marco der også tidligere har spillet i klubben har en kæmpe fodboldforståelse, og en stor erfaring. Trods sin unge alder er han nok en af dem på fyn der har spillet i flest forskellige klubber..

Vi ser frem til en sæson med en kompetent styrmand på et serien 4 hold hvis eneste acceptable resultat er en oprykning til serie 3.