Du er her:  Fodbold > Herresenior > Serie 3 > Kampreferater
 Vis som udskriftvenlig side

Kampreferater


09/17/12

Lørdag spillede hold 2 kamp mod somaliske

Man må sige vi kom ned på jorden igen efter vores 10-4 sejr over Årslev.

Opstillingen til kampen var:


Emil Beese
Simon Pilegaard
Christian Keller
Søren Jensen
Mikkel Christensen
Rasmus Blume
Rene Hansen
David Longerich
Johnny Andersen
Martin Elnegaard
Christian Bøisen
Poul Schrøder
Anders Kofoed
Flemming Bratholt

Vi mødte en somaliske hold, som på dagen var mere aggressiv når det gjaldt 2 bolde. og derfor havde de da også bolden megett i løbet af kampen. Når vi selv havde bolden spillede vi den rigtig fint rundt og kom godt ud på kanten, men som det meste af kampen, manglede det sidste skarphed på indlæggene så deres målmand let kunne nuppe bolden. Vi gik til halvleg bagud 1 - 0 da der er en kommunikationsfejl i forsvaret og deres angriber løber igennem på en stikning i dybden og sikker passere Beese i målet.

2. halvleg sad vi mere på kampen, men igen var vi uskarpe oppe foran og så blev vi straffet den anden vej. På en dødbold, stiger deres højste mand oppe og header bolden i kassen. Vi prøver at presse mere på og kommer da til nogle store chancer, som man må sige på en dag, hvor vi havde haft lidt mere skarphed, ville vi have scoret på dem. Det bliver 3-0 på et langskud og efter dette reducere vi til 3-1, hvor Nabo scorer.

Alt andet end lige en kamp, hvor vi mangler 20% for at ramme det niveau, jeg ved vi har på hold 2. Vi må se fremad til næste kamp, og være mere klar oven i hovedet og være villig til at arbejde hårdt og gå 100% ind i nærkampene.


09/12/12

Hold 2 kamp mod Årslev

Opstilling var som følgende:

Emil Beese

Simon Pilegaard
Søren Jensen
Christian Nielsen
Claus Clausen
Rasmus Blume
Anders Elian
Thomas Kristensen
Jonas Pedersen
Hans Henrik Dahlman
Rene Hansen
Martin Elnegaard
Johnny ANdersen
Dennis Knudsen

Lad os sige det var ikke et mål for meget vi vandt med i aften, resultatet blev 10-4, Vi spiller på mange måder en god kamp rent offensiv, dog vil jeg sige, selvom vi scorer 10 mål, kunne vi, hvis vi havde haft det sidste skarphed vundet 15 eller 20-4.
Vi bliver måske snydt lidt for et straffespark, da dommeren noget underligt vælger at dømme frispark, da Rene bliver skubbet i feltet. tilslut i kampen får Claus Clausen noget underligt et gult kamp, som ingen andre end dommeren forstår, dog vil det selvfølgelig koste i bødekassen. Målscorerne for kampen blev:
Anders Elian x 3, Martin Elnegaard x 2, Thomas, Jonas, Rene og Blume hver 1 mål, mens det sidste er et selvmål.

Kampens spiller blev Thomas Kristensen, et rigtig fin kamp af alle, dog skal Beese ud og kigge på et par støvler med lange knopper, da græsset var lidt glat i dag. ;)


09/04/12

Fjordager - Bolbro

Opstillingen var følgende til kampen:
Marco Maringelli på mål

Simon Pilegaard, Christian Nielsen, Søren Jensen i forsvaret.
Midtenbanen bestod af Mikkel Christensen, Anders Elian, Jonas Joachim Pedersen, René Engelhardt Hansen, Johnny Andersen
Angrebet var: Torsten Gram og Flemming Bratholt

Martin Elnegaard, Dennis Knudsen og Poul Schrøder på bænken.

Vi satte os hurtigt på kampen fra start, og man må sige denne kamp, var kun et spørgsmål om hvor stort vi skulle vinde! Vi prøvede at stille med en ny opstilling i form af 3-5-2 opstilling, og det viste sig, at være det rigtige.

Fjordager var reelt over midten max 5 gange og var forholdsvis ufarlige. Vores midtbane med Mikkel og Jonas på den centrale, fik masser af plads til at fordele spillet. men med et meget defensivt hold fra Fjordager fik vi svært ved at komme fuldstændig igennem, så vi gik til halvleg med stillingen 0-0, hvor der var blevet brændt nogle chancer.

Anden halvleg var samme som første vi sad tungt på spillet, og så må vi sige at Rene tog fat, med et hattrick i anden halvleg fik vi vundet kampen 3-0!

Tilsidst får Fjordager et dumt rødt kort, men en kamp hvor vi sidder på tingene og sejren aldrig var i fare!


08/29/12

Bolbro - Utopia

Opstillingen til dagens kamp var følgende:


Emil Beese på mål, Rene, Simon, Søren, Patrick i forsvaret.
Midtbanen blive udgjort af Jonas, Mikkel, Martin, Anders.
Angrebet stod Gram og Johnny for. På bænken havde jeg Koefod, Dennis og Christian.

Vi spillede en rigtig fin kamp, dog kan vi igen konkludere at vi skal være meget mere skarpe foran mål.

Vi kom bagud efter en lille fejl fra Emil Beese, hvor et indlæg sejler hen over ham og i mål, vi får dog hurtigt rystet målet af os og så tog Torsten Gram ellers fat og lavede et målorgie 3 hurtigte kasser og vi kunne gå til halvleg foran 3-2 da Utopia fik en reducering lige før pausen. Efter pausen sad vi stadig på kampen, og man må sige Torsten Gram havde fået støvlerne rigtigt på da han scorede yderlig 2 gange. En rigtig fin kamp, dog skal vi klart være mere skarpe oppe foran da vi sagtens kunne have vundet denne kamp med 2 cifre hvis folk havde scoret på deres chancer.