Du er her:  Fodbold > Damesenior > Fynsserien/Albanieserien > Kampreferater
 Vis som udskriftvenlig side

Kampreferater


04/13/16

Svendborg - Bolbro GIF

Så løb vi ind i det første nederlag med et 4-2 resultat i Svendborg. Efter en lang køretur og flere spillere med sygdom og småskavanker kom vi godt igang med kampen, og kommer efter kort tid foran 1-0 efter at Line Skovrup opsnapper en bold tæt på modstandernes felt og afleverer videre til Cecilie Schandorff Faurbye som sætter bolden flot i nettet.

Det lader til at målet kommer mere som et chok for førerholdet end for modstanderne, og det lykkedes derfor ikke at udnytte det momentum som scoringen kunne have givet. I stedet udnytter Svendborg små områder, og kommer inden pausen foran 2-1 efter to mål hvor vi ikke liiiige får bolden clearet det sidste stykke.

 

Bolbros træner udtaler efter kampen:

"Et resultat af at vi ikke får etableret et samlet pres, og ikke får kommunikeret med de nærmeste medspillere. Vi spiller meget nervøst i store dele i kampen, og får aldrig spillet til at flyde rigtigt."

Den tætte kamp fortsatte i 2. halvleg. Svendborg får desværre først udnyttet tætheden, og kommer på 3-1. Hotties kæmper dog fortsat og efter flot opspil scorer Ida Jacobsen til 3-2 efter en "sukkerbold" fra Cecilie Schandorff Faurbye.

Til sidst i kampen scorer Svendborg igen. En kamp som ligeså godt kunne have endt 3-3 som 4-2. En kamp hvor alle bliver ved med at kæmpe på en dag hvor det finpudsede spil ikke virker, og mod et hold der i høj grad lever på deres hurtige angriberes kontraspil.

Tillykke til kampens spiller Sanne Davidsen, som med en meget solid indsats indgød frygt i modstandernes øjne, og gik forrest for at vise hvordan man dribler og finter selv hurtige modstandere grin-humørikon også tillykke med debutkampen til en fightende Carina Dørr.

Vi må tage ved lære af dette nederlag, og sørge for at gøre det bedre næste gang. Med et lidt mere "kompakt" hold, samt mere fokus på at spille bolden rundt mellem os så modstanderne kommer til at løbe, så kan vi uden tvivl hente en sejr på hjemmebane i returopgøret!!!

 

Tak for en god fodboldkamp!

04/04/16

Bolbro - Aarslev

Sæsonens første kamp for Hotties ⚽

På hjemmebane i silende regn tog Renés labre damer imod Aarslev. Med ny opstilling fra start, ren landsholdsstil 3-5-2, kom hotties igang med energi som aldrig før.. Efter få minutter havde Sanne nettet første gang, målet blev desværre offside dømt, dog lidt tvivlende.. Herefter tog Nanna sagen i egen hånd og efter 6 minutter scorede hun første mål og kun få minutter senere fulgte hun op på en rigtig god tur af Rikke og scorede til 2-0.

23 minutter inde i 1. halvleg kom endnu et mål til hotties, hvor Rikke viste sikker boldkontrol og sendte en flot skruebold ind fra venstre kant af feltet. Kun 2 minutter senere sendte Cecilie bolden mellem benene på målmanden og scorede til 4-0.. Sikker første 45 minutter for hotties.. Efter pausen glemte Aarslev at starte op, i hvert fald så nettede Cecilie 2 gange inden for 5 minutter og lukkede og slukkede alt håb for udeholdet.. Det skal dog siges at Aarslev kæmpede godt i 2. halvleg og viste gode takter.. Midt i halvlegen kom de da også på tavlen, hvor Sara var prisgivet nede i målet.. Sara der ellers hele vejen igennem viste at forsvaret kan regne 100% med hende som den sikre sidste skanse.. Hvilket også viste sig på stemmerne - Sara fik meget fortjent prisen som kampens spiller :)

08/29/12

Bolbro – Nr. Lyndelse

Med aftensolen skinnende over Bolbroparken var der lagt op til en fantastisk sæsonpræmiere for de labre Hotties. Stemningen i pavillonen var munter og der var ingen tvivl om, hvor meget hver enkelt spiller så frem til kampstart.

Coach James informerede om startopstillingen, som bød på nye pladser og nye opgaver til flere af spillerne. Ikke mindst for Karina, som heltemodigt tilbød at tage målmandsposten i første halvleg.

Kamp blev fløjtet i gang kl. 18.30 af hjemmebanedommer Mads Nissen. En hjemmebanedommer, som ikke just er kendt for at have farvede briller på, men som kampen igennem dømte meget fair, bortset fra en enkelt offside kendelse, som var lige så forkert som mænd i dameundertøj!

Fra kampstart står de lækre Hotties stærkt. Især forsvaret, bestående af Kristine, Stine ”Muren”, Lone og Charlotte, sørger for at holdet er ovenpå i hele første halvleg. Nr. Lyndelse kommer til ganske få chancer, men kommer aldrig tæt på at score. Karina kommer flot ud af målet og har nogle gode redninger, mens resten af forsvaret erobrer den ene bold efter den anden. Man kunne tro, at boldene ”bare” blev losset op af banen, men NEJ, sådan leger vi ikke i forsvaret hos Hotties! Her er der styr på sagerne og overskud til at spille bolden frem.

En usikker start på midtbanen pga. en smule flagren, skulle ikke få betydning for det offensive spil. Knap 15 minutter inde i kampen ligger Mia, som altid, klar i boksen og scorer et flot mål til 1-0 med assist fra Chris. Mia Målsikker var langt fra færdig med at bombe den lille stakkels målmand fra Nr. Lyndelse og kort tid efter faldt endnu en scoring.

Halvvejs inde i 2. halvleg kom der mere styr på midtbanen. Det store overskud gav mere plads og de løbende, prustende og svedende Hotties-kæmpere kom til den ene chance efter den anden. Sofie tog et skud på kassen udenfor målfeltet og BUM, så stod kampen 3-0.

Kort tid før halvleg leverede Charlotte et fremragende indkast, som blev til en lang stikning op på modstanderens banehalvdel. Tine nåede bolden og skød den forbi den hårdtprøvede målmand til 4-0.

I pausen viste forsvaret deres enorme overskud, med mindre end en dråbe sved på panden. Andre havde det hårdt og formen var på overarbejde. Pausen var hårdt tiltrængt og kampen faldt da også en del i tempo i 2. halvleg. Men hvorfor også løbe så meget, når man alligevel er foran med 4? Samtlige Hotties knoklede for at bevare den overlegne og fornemme føring. Trods træthed, kom ind skiftede målmand Thulle kun på ganske få prøvelser i målet.

Mette T. skulle vise sig at være en effektiv angriber, som kun behøver få sekunder på banen, før hun skaber resultater. Da Thiemer skiftes ind råbes der fra bænker ”Mette Thiemer, der er mål i dig i dag!” 5 sekunder senere scorer Thiemer, endnu en gang med assist fra Chris.

Fra midtbanen kunne Lone folde sine offensive talenter ud og scorede det sidste mål for Hotties til 6-0. Dog kunne kampens resultat snildt have sneget sig op på 100-0, da flere spillere kæmpede sig til store chancer. Ikke mindst Chris og Marie Louise, som gentagne gange skabte nogle flotte opstil, som var meget tætte på at endnu i nogle gode kasser.

Da dommeren fløjtede af var det med en overdrevent sikker sejr i hus til Hotties. Den første ”rigtige” sejt i 11-mands, som blev fejret med kampråd og sejrsdans af flere omgange. I omklædningsrummet blev der stemt på kampens spiller og stemmefordelingen vidnede om de mange fantastiske præstationer, der blev set på banen. Med blot 3 stemmer hver delte Mia og Tine titlen som kampens spiller.

 

Kampens resultat: 6-0

1-0: Mia, assist Chris

2-0: Mia, assist Thulle

3-0 Sofie, ½ assist Mia

4-0: Tine, ½ assist Charlotte

5-0: Thiemer, assist Chris

6-0: Lone, assist Marie


05/08/12

Sejrs stimen fortsætter... mod campus

På en halvkølig forårsaften tog de efterhånden sejrsvante Bolbro piger imod FC Campus. Før lå Bolbro lige over campus, på en bedre målscorer, og det skulle da også vise sig at det krævede endnu en fighter indsats inden sejren kom i hus...

Efter bare 5 min havner et ellers udmærket målspark fra Susanne ved i campus spiller på midten af banen, der heldigt for taklet sig igennem 4 Bolbro spillere og med en tilfældig tå for udplaceret en ellers storspillende Susanne i Bolbro målet..

Dette forhindrede dog ikke Bolbro pigerne i at trække i arbejdstøjet og kæmpe sig tilbage i kampen.. Efter 15 min tog midtbane generalen Tine sagen i egen hånd og afdriblede 4 Campus spillere inden hun sikkert udplacerede målmanden fra en spids vinkel..

Efter udligningen stagnerede begivenhederne en anelse og resten af 1. halvleg udløste ikke nogen store jubel brøl fra de ellers talstærke tilskuere..

2. halvleg indledes med massivt Bolbro pres, der efter 5 min udmønter sig i at Sofie er fri lidt uden for feltet og med en lethed sjældent set i den vi'e trøje udplacerer en sagesløs campus keeper.. En fortjent 2-1 føring til Bronx..

Denne stilling holder dog ikke længe, da campus efter 20 min udligner i en situationen hvor Bolbro forsvaret står en anelse fejlplaceret, hvilket resulterer i en friløber til Campus angriberen..

Bolbro svarer dog hurtigt igen, bare 2 min senere, hvor Tine følger op på en ripost fra et velsparket frispark fra Sofie.. 3-2 til Bronx..

Efter dette står der Bolbro på kampen, og bare 3 min senere, hvor Natasha efter et halvklaret hjørnespark, spotter at campus målkvinden er langt ud af sit mål og sender derfor et følt lob af sted mod kassen.. Kun overliggeren, og dommerens manglende briller bevirker at Bolbro ikke bringer sig yderligt i front..

Dette sker dog 5 min senere hvor en smuk frispilning sender Mette M helt alene med målmanden hvor hun scorer sikkert... Desuden tilfalder der Bolbro yderligere et par store chancer og med lidt held kunne sejren have været langt større..

Alt i alt er trænerbænken tilfredse med indsatsen, der sender FC caput ud i mørket og Bolbro op på en respektabel 3. plads i rækken..

Vi ses til træning tirsdag kl. 17.00


05/02/12

Kamp mod birkende

På en solrig forårsaften i maj fik et tændt Bolbro mandskab alle tre point med hjem fra Birkende..

Startformationen var bygget på en interessant 2-2-2 formation.

Kampen startede meget lige men de hårdt kæmpende Bolbro piger fik efterhånden overtaget og sad på kampen. Dette resulterede i en række hjørnespark og et af disse velplacerede spark fra Tine blev smukt flugtet mod kassen af netop indstiftede Mette M, hvor birkendes målmand halvklarede forsøget, hvorefter bolden røg med hende ind over stregen.. Desværre blev målet ikke dømt grundet en halvsløj dommerindsats..

I anden halvleg blev det fysisk overskud hos Bronx pigerne stadigt tydeligere, 5 min inde i anden halvleg fyrer Lone inderside kanonen af, så bolden triller mod mål, hvor målmanden halvklarer og Line følger op på riposten og sætter den sten sikkert i kassen til en 1-0 føring til Bolbro..

Resten af kampen blev præget af massivt Bolbro pres, hvor det flotte pasningsspil fik lov at florerer, dog uden at resulterer i yderligere scoringer.. De manglende scoringer var tæt på at koste sejren, da Birkendes angriber med et kvarter igen runder 4 Bolbro spillere og klasker bolden på overliggeren.. Dette fik dog Bolbros forsvar til at vågne op, og der blev ikke givet flere chancer væk..

Slutningen blev præget af nogen svinske taklinger fra de frustrerede birkende spillere, men grundet kyndig ledelse fra trænerbænken lykkedes det Bolbro at holde hovedet koldt og kører sejren hjem...