Du er her:  Gymnastik > Børnehold

BØRNEHOLD

Sæsonen starter tirsdag den 5/9-17 og sidste træningsdag er den 26/4-18

Tilmeding er begyndt Klik her! for at gå til tilmeldings side.

Tirsdags hold

Spring for begyndere 4-6 år

For begyndere og fortsættere fra sidste sæson.
Træningen vil bestå af styrketræning, balancetræning og vi skal sammen have sved på panden og et smil på læben.
Vi skal hoppe og springe på madrasser og gulv og vi skal have det smadder sjovt mens vi gør det.
Holdet vil deltage i foreningens forårsopvisnig ved sæsonens afslutning.

Instruktør: Camilla JJ
Hjælpeinstruktør: Sasi
Tid: Tirsdag 17.45 - 18.30
Sted: Drengesalen, Gl. Højstrup skole, Rismarksvej 80, 5200 Odense V

Spring for begyndere 6-12 år

For begyndere og fortsættere fra sidste sæson.
Holdet vil være for piger og drenge der ønsker at udfordre sig selv.
Holdet vil deltage i foreningens forårsopvisning ved sæsonens afslutning.

Instruktør: Camilla JJ
Hjælpeinstruktør: Sasi
Tid: Tirsdag 18.30 - 19.30
Sted: Drengesalen, Gl. Højstrup skole, Rismarksvej 80, 5200 Odense V
Pris for hele sæson 900 kr.

Prisen er højere fordi trænigslængden er udvidet.

Onsdags hold

Rytme Kids 5-7 år

Rytmekids er for dig der ikke kan stå stille, når musikken spiller
Vi skal pjatte og have en fest, imens vi laver rytmisk gymnastik. Undervisningen vil bestå af grundøvelser, som vil styrke den rytmiske forståelse, bevægelighed og balance
I løbet af undervisningen vil vi øve os på sekvenser til musik, som vi til foråret vil vise hvor seje vi er blevet ved sæsonens afsluttende opvisning.
På dette hold er det ikke nødvendigt at have gået til gymnastik tidligere, dog forventer vi at du har mod på, at udfordre dig selv, og har lysten til at bevæge dig rytmisk til musik i selskab med en masse nye og gamle venner.
Hvis dette lyder som et hold for dig, så tilmeld dig dette hold. Vi glæder os til at se dig. Holdet vil deltage i foreningens forårsopvisning ved sæsonens afslutning.

Instruktør: Mie Aagaard
Tid: Onsdag 17.15 - 18.00

Rytme Mix 8-11 år

Rytme Mix er for dig der, elsker at bevæge sig til musik og bruge din krop
På dette hold skal vi bevæge os en hel masse til musik. Undervisningen vil bestå af grundøvelser, som vil styrke den rytmiske forståelse, bevægelighed, balance samt styrke. I løbet af undervisningen vil vi øve os på sekvenser til musik. Vi får lov at vise hvor seje vi er blevet ved sæsonens afslutning.
På dette hold er det ikke nødvendigt at have gået til gymnastik i mange år, men vi forventer at du har mod på at udfordre dig selv, og har lysten til at bevæge dig rytmisk til musik i selskab med en masse nye og gamle venner.
Holdet vil deltage i foreningens forårsopvisning ved sæsonens afslutning. Evt. også til Bolbro dagen 2018

Instruktør: Mie Aagaard
Tid: Onsdag 18.00 - 18.45

Rytme Piger 12-16 år

På dette hold skal vi bevæge os til en hel masse musik. Undervisningen vil bestå af grundøvelser, som vil styrke den rytmiske forståelse, bevægelighed og balance. I løbet af undervisningen vil vi øve os på sekvenser til musik.
Vi får lov at vise hvor seje vi er blevet ved sæsonens afslutning.
På dette hold er det ikke nødvendigt at have gået til gymnastik tidligere, dog forventer vi at du har mod på at udfordre dig selv, og har lysten til at bevæge dig rytmisk til musik i selskab med en masse nye og gamle venner.

Instruktør: Mie Vilshardt
Tid: Onsdag 18.45 - 20.15
Sted: Pigesalen, Bolbro Gl. Skole, stadionvej 50, 5200 Odense V
Pris for hele sæson 1000 kr.

Prisen er højere fordi trænigslængden er udvidet.

Bemærk! Er der mindre end 8 tilmeldt på et hold den 22/9-17, så bliver holdet/holdene aflyst for hele sæsonen.