Du er her:  Badminton > Forsiden

Bolbro Badminton

Velkommen til badminton i Bolbro - eller som vi også kaldes "BolBronx". Vi er Odenses bedste badminton klub. Selv om vi er placeret i Odense Vest, så kommer vores spillere fra hele Odense. Vores haller ligger tæt på ringvejen, så det er nemt at komme til hallerne, uanset hvor du kommer fra i Odense.

Vi er en aktiv badminton klub, hvor vores 1.-hold spiller i Danmarksserien og 2.-holdet spiller i Serie 1 i denne sæson. Derudover har vi også hold i Serie 2 og samt diverse hold i DGI.

Vi kan love dig, at vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse ved at spille i klubben.

Vores udgangspunkt er, at vi skal have et godt socialt samvær, og at der både skal være plads til bredden, eliten og motionsspilleren. Derfor går vi både op i at træningerne foregår på et højt niveau hvor man som spiller udvikler sig samt at sammenholdet i klubben styrkes med mange sociale arrangementer og god energi.

Det skal altså være sjovt at spille badminton - og det er det i Bolbro! Sammen skaber vi gode resultater. Derfor kan vi tilbyde dig en meget engageret kreds af gode ungdoms- & seniortrænere.

Du er velkommen til at komme forbi til en uforpligtende træning!

OBS: Benyt nedenstående nyere hjemmeside for al tilmelding og information:

bolbrobadminton.klub-modul.dk/cms/ShowContentPage.aspx

Sommertræning 2016 på Stige Ø